Back to Top

nu lägger vi upp en helt ny site för cvg

återkom gärna för att se vad som händer


Hemsidor

Skriv ut Skriv ut

Behöver du en webbsida?

Behöver du en ny eller vill du göra om din gamla. Vi lägger snabbt upp en grund i Joomla åt dig. Vill du ha mer, t ex mallar, eller allt från layout till färdig sajt gör vi det också.

Mångårig erfarenhet av webbplatser både stora och små. Startade t ex Tomelilla kommuns webbplats.

Denna webbplats är upplagd i Joomla, som är ett content management system (CMS), eller på svenska ett dokumenthanteringssystem. Joomla är ett populärt webbprogram som används både på stora och små webbplatser.

Det är mycket flexibelt redan i grunden och med alla tilläggsprogram som finns att tillgå blir Joomla ett alldeles utmärkt program för alla. Redigering kan göras från vilken dator som helst, man blir inte bunden till att ha program på egna datorn. Och bäst av allt Joomla är ett open source-program vilket innebär att det är helt gratis. Tilläggen som tas fram av många entusiaster är till stor del gratis medan andra kostar en mindre slant.Vi ställer gärna upp och hjälper dig igång med installation mallar och utbildning, allt till en rimlig penning. Skriv ett par rader så kontaktar vi dig och ger dig kostnadsförslag utan bindning.

Gamla Stans Kulturbygg

Fler exempel

SBK Skåne

Sjöbo Brukshundklubb

Tollarps Brukshundklubb

Dressin på Österlen